Wednesday, 3 October 2018

SUPLIMEN JANTUNG SIHAT

Bila sebut masalah jantung pasti semua orang akan risau. Ye, Haida pun sama. Sebab tu bila ada customer yang tanya berkenaan suplimen jantung, Haida akan tanya dahulu.

" Dah jumpe doktor ke belum?"

Jika jawapannya sudah.
Ye, Haida akan terima dan cadangkan suplimen jantung yang sesuai untuk beliau. :)

Suplimen jantung diperlukan sebagai tambahan buakan ubat. Tambahan bermaksud memudahkan atau mempercepatkan lagi proses penyembuhan itu berlangsung.





Jika anda mengalami masalah jantung peringkat awal, suplimen jantung sangat membantu anda untuk mengurangkan risiko yang lebih kronik. Kerana suplimen membantu tubuh anda untuk mendapatkan nutrisi yang diperlukan disamping membantu memperbaiki sel sel yang rosak.

SUPLIMEN JANTUNG SIHAT
***************************
1. Omega Guard - Omega sememangnya diakui baik untuk otak  kita. Tetapi anda juga perlu tau bahawa Omega sangat baik untuk kesihatan jantung. Peranan Omega adalah dengan mencegah kolestrol jahat melebihi kolestrol baik yang diperlukan oleh tubuh. Ini kerana kolestrol jahat la yang menyebabkan berlakukan 'krak' di lapisan / saluran darah yang menyebabkan saluran menjadi sempit mahupun tersumbat.


2. Coq trol - Setiap jantung manusia ada coq trol yang terbentuk tetapi ia tidak boleh terjadi untuk gantian apabila semakin kekurangan. Oleh itu, suplimen jantung sihat Coq trol sangat membantu anda untuk mendapatkan coq trol yang baik bagi kesihatan jantung yang sihat.


3. Vivix - diperbuat daripada anggur muscudine yang sangat kaya dengan resveratrol yang membantu mengurangkan keradangan, mengelakkan pengumpulan darah dan darah beku pada saluran darah terutamanya di saluran jantung.




Antara testimoni dari pengguna Vivix



Hubungi Haida untuk sebarang pertanyaan dan belian.
Haida 013-8529039

@

klik je bawah ne belian terus...




Mahukan harga lebih berbaloi dan menguntungkan anda?

Wasap je Haida 013-8529039




Tuesday, 2 October 2018

PRODUK TERBARU SHAKLEE (eye treatment)

Tahun 2018 ne memang banyak produk baru yang Shaklee bawa masuk ke Malasyia. Dan semsetinya ia produk yang berkualiti. Jika sebelum ini PRODUK PENJAGAAN WAJAH YOUTH telah pun berada dipasaran.

Bermula 1 Oktober 2018 ne, ada satu lagi produk tambahan untuk YOUTH ne....
Yeah! Mesti korang dah tak sabarkan nak tau apa dia...



Ni la produknya.
EYE TREATMENT, produk penjagaan mata. Eh, eh! bukan masukkan dalam mata. Tapi gel yang disapu pada sekeliling kawasan mata. Mata kalau penatkan akan nampakan wajah jadi kusam, mata yang berkedut juga akan membuatkan wajat kelihatan lebih tua dari usia, mata yang keletihan juga akan menampakkan lebam disekitarnya...

Jadi Eye treatment ini akan membantu anda untuk mengatasi masalah ini.


Sayangi mata anda...


Ada 2 cara untuk anda dapatkan produk ini..

1. Wasap je Haida di nombor 013-8529039
dan dapatkan konsultasi secara percuma.

ATAU

2. Link je dibawah ne




PROMOSI ISTIMEWA SHAKLEE OKTOBER


Hai, korang!

Promosi Shaklee kembali lagiiii!!!!

Lagi istimewa Oktober ini..

Ha, nak tau apa yang istimewanya?...jom baca bawa ne..


Wahh!! Vitamin C ada promosi istimewa laaaaa.....
Beli 3 botol dapat 5% potongan harga..
(tak payah risau, ajak je kawan-kawan share dapat ler harga istimewa tu...)



Tiap bulan sejak diperkenalkan Shaklee tak pernah tak beri 
barang PERCUMA untuk produk Youth ne...memang terbaik la...
(Beli je mana-mana Starter Set, Renew & Maintain Set atau Intensive Treatment & repair set terus dapat percuma beg travel yang comel ne...)



Real Men Set. Ini produk bagi lelaki. Takkan kaum perempuan je kan yang nak sihat,
 lelaki pun nak juga...kan...kan....



Eye treatmen. Beli la eye treatment kalau korang memang jenis tak boleh nampak mata korang macam panda. hehee....tak nak ada garis-garis yang menampakkan ketuaan dan ingin ketrampilan lebih bergaya...sapu je eye treatment Youth ne...

Oh ya! Dengan setiap pembelian eye treatment akan dapat beli set radiance dengan potongan harga sebanya 20% taua...wowwww!!! Memang promosi istimewa sanagt ne..




Nak tau harga lebih istimewa?
Nak promosi lebih istimewa?

Jom wasap Haida di 013-8529039

Tuesday, 18 September 2018

CARA TURUNKAN BACAAN KOLESTROL PALING MUJARAB


Kolestrol merupakan antara pembunuh senyap bagi manusia. Wujud dalam darah tanpa disedari. Dan boleh mengakibatkan serangan jantung dan strok. Oleh itu, wajib bagi semua orang untuk mengetahui tahap kolestrol dalam darah masing-masing. Dan berusaha untuk turunkan bacaan kolestrol secara berkesan dan mujarab.

Berikut adalah CARA TURUNKAN BACAAN KOLESTROL PALING MUJARAB


  • KAWAL PEMAKANAN - secara teratur. Bukan bermaksud langsung tidak boleh mengambil makanan, tetapi MENGURANGKAN dan MENJAUHI beberapa jenis makanan atau masakan yang menyumbang kepada bacaan kolestrol yang tinggi.
         Antara MAKANAN yang wajib dikurangkan dan dijauhi adalah :-
  1.           Elakkan makanan yang diproses seperti daging burger, sosej, kentang dan sebagainya.
  2.           Jauhi makanan yang berlemak seperti kulit ayam, tongkeng ayam, sup daging, kepala                udang.
  3.           Kurangkan makanan yang dimasak dengan campuran santan.
  4.           Jauhi akanan yang dimasak mengunakan minyak secara berulang-ulang (biasanya                      peniaga yang menjual makanan bergoreng akan mengunakan minyak yang sama untuk              masakan pada hari berikutnya)

  • AMALKAN PEMAKANAN - sihat. Pemakanan sihat adalah seperti yang disarankan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) iaitu suku-suku separuh. Suku karbohidrat, suku protein dan separuh sayuran dan buahan. Ini kerana sayuran dan buahan selain memberikan vitamin dan mineral ia juga turut mengelakkan dari pengambilan lemak dan makanan berkolestrol yang tinggi.

  • AMALKAN SUPLIMEN - sihat. Pakar Nutrisi telah membuktikan selain dari amalan pemakanan yang sihat, suplimen juga turun membantu menurunkan bacaaan kolestrol dengan lebih cepat dan mujarab.
          Antara SUPLIMEN yang membantu turunkan bacaan kolestrol paling mujarab adalah:-

1. Omega Guard - Omega dikenali sebagai agen yang menyerap kolestrol dengan baik dan mujarab. Boleh klik disini untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut.

2. Vivix - Vivix merupakan kombinasi khasiat alam yang diperakui mempu melambatkan, menghalang dan mencegah dari berlakunya kerosakan sel pada tubuh manusia. Kandungannya berupaya menjadikan jantung lebih sihat dengan pengaliran darah yang lebih sempurna. Secara tidak langsun dapat menurunkan bacaan kolestrol dengan lebih baik lagi tanpa memberikan kesan sampingan pada tubuh manusia.

TESTIMONI DI BAWAH MEMBUKTIKAN KEBERKESANAN VIVIX

Bacaan kolestrol kembali normal setelah amalkan VIVIX

Doktor tak percaya bacaan kembali normal


Syukur bacaan kolestrol kurang setelah amalkan VIVIX



Hubungi Haida 013-8529039
untuk sebarang pembelian & harga yang berpatutan

Wednesday, 5 September 2018

TURUNKAN BACAAN KOLESTROL SECARA TERKAWAL

Dewasa ini terlalu banyak penyakit yang mula menyerang manusia. Baik yang muda, mahupun yang tua. Jika dahulu penyakit 3 serangkai (jantung, darah tinggu dan kencing manis) hanya dimiliki oelh orang-orang berada mahupun yang berusia. Kini semua penyakit itu dan juga KOLESTROL mula dihidapi oleh mereka yang berusia muda.

Oleh itu, Haida nak share dengan korang untuk post kali ini berkaitan dengan cara turunkan bacaan kolestrol secara terkawal. Seperti yang anda semua maklum, kolestrol adalah penyakit dalam diam. Menyerang tanpa sedar. Tak kira la korang ne bersaiz besar atau pun kecil. Tau tau kena strok je huhuu...nauzubillah.



CARA TURUNKAN BACAAN KOLESTROL SECARA TERKAWAL

  1. Kurangkan mengambil makanan berbentuk lemak. Masak lemak dan sebagainya..(kalau teringin sangat ambil lauknye sahaja). Atau jadikan makanan berlemak 2 minggu sekali atau sebulan sekali.
  2. Kurangkan mengambil makanan yang berminyak. Mungkin anda boleh beralih dari mengoreng kepada memanggang atau menggunakan Rir Frayer. (Haida lebih suka menggunakan kuali Tefal letak je ikan @ ayam atas tu tanpa minyak dan tutup)
  3. Amalkan minum air suam waktu pagi dan sebelum tidur.
  4. Amalkan makan OMEGA GUARD setiap pagi 1biji dan malam 1biji (dengan OMEGA lebih mudah untuk turunkan bacaan KOLESTROL anda....bukan Haida yang cakap, tapi doktor)
  5. Amalkan minum VIVIX sesudu kecil setiap malam (bacaan kolestrol menurun dengan lebih terkawal bila anda amalkan minum VIVIX setiap hari secara konsisten 3 botol pertama)
Itu adalah cara turunkan bacaan kolestrol secara terkawal yang lebih baik. Bacaan kolestrol turun. Badan pun lebih sihat lagi.

Jom baca TESTIMONI dibawah ini berkaitan bacaan kolestrol turun akibat dari pengambilan OMEGA & VIVIX.

Tak sangka bukan sahaja bacaan kolestrol turun, darah tinggi,
kencing manis pun turun menurun.

Alhamdulillah, bacaan kolestrol dah normal walaupun baru 1 botol Vivix

Kesihatan bertambah baik sejak mengamalkan Vivix ne..





Hubungi Haida di 013-8529039
(wasap/telegram)